Prijs van een stralingsverwarming

Als u informeert naar de prijs van een stralingsverwarming, moet u rekening houden met de criteria die de prijs van deze installatie beïnvloeden: sommige criteria zullen de factuur verlichten, andere doen die aanzienlijk oplopen.

De prijs van een stralingsverwarming schommelt voornamelijk naargelang de kwaliteit van het assortiment: de basismodellen zijn heel betaalbaar en voor nog geen € 200 hebt u er al eentje. De meer geavanceerde modellen kunnen meer dan duizend euro kosten. Waarom zijn de prijsverschillen zo groot? Modellen in de duurste prijsklasse zijn gewoonlijk uitgerust met meer functies en hoewel de aanvankelijke aankoopprijs hoger ligt, zult u achteraf meer energie besparen (de aanwezigheid van een programmaregelaar zal uiteraard in uw voordeel spelen). Ook de keuze van de fabrikant bepaalt de kostprijs: sommige fabrikanten gebruiken minder kwaliteitsvolle materialen en minder scrupuleuze processen zodat ze aantrekkelijkere prijzen kunnen aanbieden. Andere fabrikanten kiezen voor duurzamere producten die duurder zijn.

Andere producten in ons assortiment die u misschien interessant vindt:

  • Voor u zich afvraagt hoeveel een stralingsverwarming kost, zetten we de voor- en nadelen op een rijtje.
  • U bent op zoek naar een milieuvriendelijke oplossing om uw woning te verwarmen en vergelijkt de prijs van een stralingsverwarming.
  • Antwoorden op uw vragen over de prijs van een stralingsverwarming.

Onze catalogus bekijken
Een vraag? Neem contact met ons op

Download gratis de brochurex