Verbeter uw fotovoltaïsche panelen

Infraroodverwarmingstoestellen van Freedam

Freedam produceert kwaliteitsvolle en robuuste producten met onderdelen die 100% recycleerbaar zijn. Door aangepaste warmtegeleiders te gebruiken wordt de oppervlaktetemperatuur van meer dan 80°C gelijkmatig verdeeld over het volledige infraroodpaneel van Freedam voor een onvergelijkbaar snelle verwarming. Infraroodverwarming aan het plafond of op de vloer, waar dan ook, uw woning zal altijd gelijkmatig verwarmd worden. Onze producten zijn verkrijgbaar in diverse modellen, zoals stralingsverwarming voor aan het plafond, infrarode verwarmingsspiegels of stralingsverwarming voor in de badkamer.

Meer informatie over onze Freedam-producten :

Download onze onlinebrochure


De Freedam-brochure downloaden

/usr/files/PAR/fichiers/136/freedam_20181121526.png

Infraroodverwarming is een nog grotendeels onbekende technologie.

Infraroodverwarming verwarmt niet de lucht, maar materialen: vloer, plafond, muren en alle voorwerpen in de kamer. Deze voorwerpen gaan deze warmte dan opnemen en langzaam opnieuw vrijgeven. Zo zijn dit ‘radiatoren’ geworden. De warmte wordt dus gelijkmatig verspreid, op de vloer en aan het plafond.

Meer informatie over infraroodtechnologie :

Onlinecatalogus Freedam

Ontdek onze Freedam-productcatalogus. In de toekomst kunt u onze producten ook online bestellen. In deze catalogus vindt u al onze producten, zoals infraroodverwarming voor de badkamer, infraroodspiegels voor de badkamer of elektrische stralingsverwarming.

Ontdek de Freedam-catalogus