Infrarode badkamerspiegel

Discreet, hightech, energiezuinig en comfortabel, een infrarode badkamerspiegel heeft talloze argumenten om u te overtuigen. Lees meer over alle voordelen die deze spiegel u kan bieden.

In tegenstelling tot traditionele verwarming die de lucht doet circuleren creëert een infraroodspiegel in uw badkamer een stralingswarmte die veel comfortabeler, maar ook efficiënter is. Niet alleen verbruikt u minder energie, u geniet ook een hoger thermisch comfort: dit is een economische en milieuvriendelijke oplossing. Uiteraard is het ‘twee-in-één’ aspect van deze spiegel heel interessant. In een kleine ruimte als de badkamer hebt u immers niet altijd genoeg plaats om én een spiegel, én opbergkasten én radiatoren te plaatsen. Deze innovatieve en praktische producten maken uw dagelijks leven, en dat van het hele gezin, ook veel aangenamer. Dit toestel is volledig veilig en voldoet aan alle geldende normen. Andere producten in ons assortiment die u misschien interessant vindt: De infrarode badkamerspiegel, uw ideale keuze om geld te besparen. De infrarode badkamerspiegel is één van de vele oplossingen van Freedam. Vraagt u zich af of een infrarode badkamerspiegel u echt geld zal besparen?

Andere producten in ons assortiment die u misschien interessant vindt:

  • Een infrarode badkamerspiegel heeft talloze argumenten om u te overtuigen. Hoe kiezen tussen een infrarode badkamerspiegel en een elektrische convector?
  • Het werkingsprincipe van een elektrische stralingsverwarming.
  • Is stralingsverwarming een oplossing om uw badkamer te verwarmen? Een stralingsverwarming tegen het plafond biedt enorm veel comfort in de winter. Meer informatie over de prijs van een stralingsverwarming.

Onze catalogus bekijkenChauffage infrarouge avec Freedam, spécialiste en panneaux infrarouges

Een vraag? Neem contact met ons op

Download gratis de brochurex